OPG Harači http://www.opg-haraci.hr OPG Harači Marijan posjeduje 50 košnica pčela, koje tijekom godine drže na dvije lokacije u Podravini i jednoj na vrhu Bilogore. Kako bi medovi bili što kvalitetniji, uz pčelinjake su zasađene razne vrste ljekovitih biljaka koje pčelinjim proizvodima daju još bolji i osebujniji okus. hr Sušena pelud http://www.opg-haraci.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/susena-pelud/37007

Sušena pelud dostupna je po cijeni 49g/25,00kn

Medun http://www.opg-haraci.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/medun/37008

Medun možete kupiti po cijeni 900g/60,00kn. Naše proizvode od meda prodajemo na kućnom pragu i na sajmovima, dok ih u druge dijelove zemlje šaljemo putem dostavnih službi pri čemu se cijena uvećava za troškove dostave.

Med kesten-lipa http://www.opg-haraci.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/med-kesten-lipa/37009

Na našem OPGu potražite ovaj fini med od kestena/lipe po cijeni od 900g/50,00kn. Također, naše proizvode možemo Vam fostaviti i udijelove zemlje putem dostavnih službi pri čemu se cijena uvećava za troškove dostave.

Bagremov med http://www.opg-haraci.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/bagremov-med/37010

Bagremov med sa našeg OPGa izuzetno je lagan i ukusan, izrazito svijetle boje i blagog mirisa. Zbog svojih karakteristika ubraja se u najcjenjenije vrste meda. Kupiti ga možete po cijeni 900g/45,00kn

Cvjetni med http://www.opg-haraci.hr/o/poljoprivredni-proizvodi/cvjetni-med/37011

Naš prirodni med odličan je zaslađivač i izvrsna zamjena za šećer u raznim jelima i pićima. Možete ga kupiti po cijeni 900g/40,00kn.